DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2.Dönem Ortak Sınav Tarihlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

May

Sosyal Sorumluluk Programı ve Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında 12 /B Bilişim öğrencilerinin katılımıyla Üçler İlkokulu 1/G sınıfında güvenli internet kullanımı ile ilgili riskler ve önerilerin yer aldığı seminer çalışması yapılmıştır.

May

Sosyal sorumluluk programı ve ben her yerde varım projesi kapsamında vatandaşlarımızın alışveriş ve tüketim konusunda daha bilinçli bir birey olmalarını sağlamak amacıyla okulumuz bünyesinde “Bilinçli Tüketici Kulübü”nde yer alan öğrencilerimizle hazırlanan “Bilinçli Tüketici, Bilinçli Toplum” broşürlerimizi okulumuz çevresinde bulunan vatandaşlarımıza dağıtarak alışveriş ve tüketim hakkında bilinçlenmeleri sağlandı.

May

Mesleki Eğitimi Tanıtım faaliyeteleri kapsamında Hacıeyüplü Ortaokulunu ziyaret ettik.

May

Mesleki Eğitimi tanıtım faaliyetleri kapsamında Şemikler Ortaokulunu ziyaret ettik.

May

Okul hamimiz Netinternet Bilişim Teknolojileri AŞ sahibi  Osman Makal tarafından öğrencilerimize uygulamalı olarak sınıf ortamında ders verilmiştir.

May

Okul hamimiz Netinternet Bilişim Teknolojileri AŞ sahibi, kurucusu, Osman Makal,  Kariyer günleri kapsamında okulumuz bilişim teknolojileri öğrencileriyle özel sektör deneyim ve kariyer gelişimleri hakkında tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

May

Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri ile Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilçemizde bulunan Merkezefendi Kütüphanesini ziyaret ettik.Gezi kapsamında öğrencilerimizin kütüphaneye üye olmaları, ilgi ve seviyelerine uygun her türlü kitaba ulaşabilmeleri sağlandi . Ayrıca ögrencilerimiz istedikleri her an orda ders çalisma ortamının olduğunu ve bundan faydalanabileceklerini görmüş oldular.

May

Mesleki Tanıtım faaliyetleri kapsamında Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulunu ziyaret ettik.

May

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, "SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI ve BEN DE VARIM PROJESİ" kapsamında Selçukbey Kapalı Pazar Yerinde çalışan annelerin Anneler Gününü kutlamak  ve bu anlamda bir farkındalık oluşturmak amacıyla Anneler Günü temalı şiirlerini karanfiller eşliğinde annelere sundu. Duygu dolu anlar  yaşanırken öğrencilerimiz ve pazar esnafı arasında hoş sohbetler edildi. Bu anlamlı projede emeği geçen danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, spor etkinlikleri kapsamında, Okulumuzda futbol, voleybol, masatenisi, dart, mangala, satranç ve bocce turnuvaları düzenlenmektedir. Öğrencilerin kıyasıya yarışıp ve eğlendiği yarışmalarda derece giren sınıf ve öğrenciler için 19 Mayıs  günü ödül töreni düzenlenecektir.

May

Veli toplantımıza yoğun ilgi gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz

May

Trafik Ve İlkyardım Haftası kapsamında İl Jandarma Komutanlığı tarafından Emniyet kemeri simülasyon aracıyla emniyet kemerinin önemi ve  Denizli Kızılay Şubesi Eğitmeni tarafınca kaza ve yaralanmalarda hastayı hayatta tutabilmek için yapılabilecek müdahaleler anlatıldı.

May

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı 10. Sınıf öğrencilerimizin Büro Hizmetleri dersinde hazırladığı “Büro Çeşitleri” konulu performans çalışmaları okulumuzda sergilendi.

May

10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü’nde Toplumda fiziksel aktivitenin önemi ve sağlık üzerine etkileri hakkında farkındalık oluşturmak için öğrencilerimizle güne fiziksel aktivite ile başladık.